ENGIE - DUURZAME MOBILITEIT

ENGIE - CLIENT CASE ROTO

De transitie naar duurzame mobiliteit is inmiddels in volle gang. Dat is vooral te merken op de zakelijke markt. Hoewel laadpalen niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld, is zo’n paal niet zomaar geplaatst. Zeker voor bedrijven is het niet eenvoudig om hun wagenpark zomaar te vergroenen.

Als je als bedrijf dan deze stap maakt is het prettig om een partner te hebben die al je vragen kan beantwoorden en je op weg helpt met een totaal-oplossing. Met deze aanpak helpt energieleverancier ENGIE de B2B-markt in hun transitie naar duurzame mobiliteit.

Natuurlijk kun je zelf wel zeggen dat je dit kunt, maar wie kan het verhaal beter overbrengen dan een uiterst tevreden klant? Daarom hebben we voor deze client case een enthousiaste ambassadeur voor de camera-gezet die vertelt over de samenwerking met ENGIE.

De werkzaamheden op locatie bij Roto leverde prachtige beelden op. Ik ben erg blij dat we voor een zakelijke doelgroep toch een hele creatieve draai hebben kunnen geven aan het concept. De samenwerking met ENGIE was wederom super, en het eindresultaat vormde een van de hoogtepunten van 2020!  

BEHIND THE SCENES