The Story of IACT

Help ons bij de vertaling van onze PMC's naar laagdrempelige films voor B2B
Disiciplines: Concept, Script en Productie

Vraag

IACT Industrial Automation ontwikkelt software voor industriële automatisering en biedt deze software aan in een zestal PMC’s (Product-Markt Combinations). Aan ons de vraag om deze PMC’s te vertalen naar video die online en B2B kan worden ingezet!

Antwoord

Als je hun technische hoogstandjes bekijkt, lijken deze knappe koppen rechtstreeks uit Silicon Valley te komen. Het zijn echter allemaal nuchtere Tukkers uit Haaksbergen die dol zijn op engineering. De slogan ‘kan niet bestaat niet’ is dan ook als vanzelfsprekend. Dit bood een prachtige kans om een kleine parodie te maken op de klassieke bedrijfsfilm vol met clichés en oneliners:

THE STORY OF IACT:

Waar de mannen (én dame!) van IACT hun software-oplossingen vaak modulair opbouwen, inspireerde dit ons om deze aanpak ook te hanteren voor het vertalen van hun PMC naar video. We maakten één intro en één outro en hebben voor elke PMC een eigen middenstuk gemaakt. Haar klanten zijn doorgaans op zoek naar een specifieke PMC en dus vormde dit de ideale oplossing: voor elke soort klant een video die direct inspeelt op zijn behoefte!

Resultaat

Het resultaat is meerdere opnamedagen met enorm veel lol en een zestal video’s waarmee IACT haar klanten kort en krachtig antwoord kan geven op hun vragen.
‘Middels een paar interviews is de essentie van ons bedrijf ontzettend goed in een script samengevat. Het eindresultaat is een film die precies weergeeft waar we voor staan en wat we doen. Stor is persoonlijk en betrokken, dat is volgens ons dé manier om tot een dergelijk resultaat te komen!' 
Vincent Geesing - Eigenaar IACT Industrial Automation

Smaak te pakken? 

Laat je inspireren door onze andere cases: