#6 - HOE KOMT DE KOOP TOT STAND?

VRAAG 'T MAAR AAN DE MAKELAAR!

Momenteel is het aanbod van huizen erg laag. Prettig als je je woning wilt verkopen, want die ben je dan vaak snel kwijt voor een goede prijs. Maar zelf een woning vinden is een stuk lastiger. En deze angst, om zelf zonder woning te komen zitten, zorgt ervoor dat veel woningeigenaren hun woning niet actief in de verkoop doen. Met als gevolg dat het woningaanbod lager lijkt dan dat het daadwerkelijk is.

Zonde, want dat belemmert de doorstroom van woningen. Zeker als er genoeg maatregelen te nemen zijn die voorkomen dat potentiële verkopers zelf zonder huis komen te zitten! Aan ons de vraag om deze potentiële verkopers toch overstag te krijgen!

In de online serie Vraag ‘t maar aan de makelaar! worden de meest gestelde vragen beantwoord van mensen die hun woning willen verkopen. De vragen spelen direct in op hun angst en geeft hen tips en advies om te voorkomen dat zij zonder woning komt te zitten.

Denk aan vragen zoals: Wat is de bedenktijd bij het kopen van een woning? Wat zijn ontbindende voorwaarden? Hoe zorg ik ervoor dat ik als eerste op de hoogte ben van nieuwe woningen? 

 De serie dient als een eerste, laagdrempelig contactmoment met potentiële verkopers. Meerdere afleveringen zorgen voor een structurele zichtbaarheid en dat leidt tot een groter bereik. En de presentatie door de eigenaresse zelf maakt het voor de kijker goed mogelijk om kennis te maken met het makelaarskantoor! 

Aankondiging serie Vraag 't maar aan de makelaar!

BEHIND THE SCENES